Η επανεκκίνηση της ΑΣΔΥΚ

Καθώς σταδιακά κοινωνία και οικονομία επανεκκινούν τη δραστηριότητά τους σε συνθήκες νέας πραγματικότητα στη ζωή μας, η Ανεξάρτητη Συντεχνία Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου -ΑΣΔΥΚ, επίσης επανέρχεται. Στόχος η δυναμική επιστροφή και η συλλογική οργάνωση και δράση.

Με στόχο την αποτελεσματικότερη παρέμβασή της στα θέματα που απασχολούν το δημόσιο τομέα και ειδικότερα τους δημοσίους υπαλλήλους, η ΑΣΔΥΚ δηλώνει ετοιμότητα, σε συνεργασία με όλους εσάς, στην προώθηση και διεκδίκηση του καλώς νοούμενου συμφέροντος των εργαζομένων κατά κλάδο και συνολικά.

Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης μας προγραμματίζει επαφές σε χώρους εργασίας προκειμένου να λάβει ι από πρώτο χέρι τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε παγκύπρια κλίμακα και πέραν των μελών της ΑΣΔΥΚ, ευπρόσδεκτοι είναι και συνάδελφοι μη μέλη μας. Τα προβλήματα άλλωστε είναι κοινά.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες και τους χώρους πραγματοποίησης των συγκεντρώσεων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο της Οργάνωσης μας προκειμένου να αναφέρετε τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην εργασία σας για κατάλληλη προετοιμασία των συναντήσεων.

Προσβλέπουμε στη θετική ανταπόκρισή σας.

Η συλλογική δράση αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο προάσπισης των εργατικών δικαιωμάτων.

Εκ του ΔΣ της ΑΣΔΥΚ