ΑΣΔΥΚ: Ανάγκη ενίσχυσης της Μονάδας Πτητικών Μέσων

Συνάντηση με την ομάδα των πιλότων της Μονάδας Πτητικών Μέσων, που υπάγεται στο Τμήμα Δασών, είχε ο Γραμματέας της ΑΣΔΥΚ, Χριστόδουλος Αποστολίδης.

Ο Γραμματέας της Οργάνωσης, με τον Προϊστάμενο της Μονάδας, Στέλιο Κοτζίκα, συζήτησαν τα προβλήματα που παρατηρούνται όσον αφορά στην υποδομή και στη στελέχωσή της και την ετοιμότητά της να ανταποκριθεί με ταχύτητα και επάρκεια, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο Προϊστάμενος της Μονάδας κ. Κοτζίκας ανέφερε ότι, έχει βελτιωθεί σε ουσιαστικό βαθμό η τεχνική υποδομή, πτητικά μέσα, της Μονάδας, ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ανάγκες για περισσότερα πτητικά μέσα αεροπυρόσβεσης. Ο Γραμματέας της ΑΣΔΥΚ, κ. Αποστολίδης, εξήρε το σημαντικό έργο που επιτελούν οι πιλότοι και διαβεβαίωσε ότι, η Οργάνωση στηρίζει πλήρως το αίτημα για περαιτέρω ενίσχυση της υποδομής και των εγκαταστάσεων της Μονάδας Πτητικών Μέσων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, 4 Μαΐου 2023, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, όπου στεγάζεται η έδρα της Μονάδας Πτητικών Μέσων, και εντάσσεται στο πλαίσιο των επιτόπιων επαφών του ΔΣ της Οργάνωσης με τα μέλη της και μη, εργαζόμενους στο Δημόσιο, προκειμένου να έχουν εικόνα για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

5 Μαΐου 2023