ΑΣΔΥΚ: Κοπή Βασιλόπιτας, Ευχές και Κλήρωση Δώρων

Με ευχές για υγεία και ευημερία, προσωπική και οικογενειακή και επαγγελματική πρόοδο, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔΥΚ), Δρ Γιώργος Χωραττάς, έκοψε χθες τη βασιλόπιτα της Οργάνωσης για το 2022.

Σε μια λιτή εκδήλωση, τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας για τον covid-19, στα γραφεία της Οργάνωσης, ο Δρ Χωραττάς, στην παρουσία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, έκοψε την πίτα και ευχήθηκε στους εργαζόμενους μέλη της Συντεχνίας να έχουν δημιουργική χρονιά.

Το φλουρί έλαχε στον αντιπρόεδρο της ΑΣΔΥΚ, κ. Κώστα Ιωάννου.

Στην κλήρωση δώρων για τα μέλη, που ακολούθησε το κόψιμο της βασιλόπιττας, τυχεροί αναδείχθηκαν τα μέλη του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος, Ν. Σαββίδης*, αστυφύλακας και Φ. Γιαπατός**, ειδικός αστυφύλακας.

* Δωροκουπόνι αξίας €150 από την εταιρεία COSTEG TRADING – αντιπρόσωποι καλλυντικών. Ο τυχερός μπορεί να επιλέξει καλλυντικά από την ιστοσελίδα https://physisbeauty.com. Το δωροκουπόνι ισχύει μέχρι και τις 31.03.2022.

** Δωροκουπόνι αξίας €100 από την εταιρεία Α.Μ. Παπακυριακού – αντιπρόσωποι αθλητικών ειδών, Παγκύπρια καταστήματα με την ονομασία Famous Sports, http://www.amp.com.cy/.

Εκ του Δ. Σ. ΑΣΔΥΚ

20 Ιανουαρίου, 2022