Δωρεά Κλαδικού Συμβουλίου Τμήματος Γεωργίας ΑΣΔΥΚ στο Νοσοκομείο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ

Με πρωτοβουλία του Κλαδικού Συμβουλίου του Τμήματος Γεωργίας, που υπάγεται στην Ανεξάρτητη Συντεχνία Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔΥΚ), πραγματοποιήθηκε στις 29/07/2021, εκδήλωση παράδοσης ιατρικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της Παιδογκολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Το Κλαδικό Συμβούλιο του Τμήματος Γεωργίας ΑΣΔΥΚ, πραγματοποίησε εκδηλώσεις για συλλογή εισφορών καθώς και με την οικονομική συνδρομή του ΔΣ της ΑΣΔΥΚ, αγοράστηκε ένα μηχάνημα τύπου VS-600 Vital Signs Monitor αξίας €2356.

Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κύριο Κώστα Καδή προς στην Προϊσταμένη του Θαλάμου της Παιδογκολογικής Κλινικής.  Ο κ. Υπουργός χαιρέτισε την πράξη του Κλαδικού Συμβουλίου του Τμήματος Γεωργίας και δήλωσε υπερήφανος γιατί, όπως είπε, εκτός των υπηρεσιακών καθηκόντων τους οι εργαζόμενοι αναπτύσσουν και δράση προς στήριξη του πάσχοντα συνανθρώπου.

Ο Πρόεδρος της ΑΣΔΥΚ, Δρ Γιώργος Χωραττάς, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Κλαδικό Συμβούλιο, για την ευγενή χειρονομία του και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο συγκεκριμένος ιατρικός εξοπλισμός θα τύχει της κατάλληλης αξιοποίησης από την Παιδογκολογική Κλινική.

Στην εκδήλωση παράδοσης του ιατρικού εξοπλισμού παρευρέθηκαν η Γραμματέας και η Ταμίας του Κλαδικού Συμβουλίου ΑΣΔΥΚ του Τμήματος Γεωργίας, κα Μαρία Οικονομίδου και κα Μαρία Βαρνάβα, αντίστοιχα, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος του Κλαδικού Συμβουλίου, κ. Μάριος Αδαμίδης, όπως επίσης, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ Ανδρέας Νεοφύτου, ο Διευθυντής της Παιδογκολογικής Κλινικής, Δρ Λοϊζος Λοϊζου, και άλλα στελέχη του Νοσηλευτηρίου.

30 Ιουλίου, 2021