Εκλογή Κλαδικών Συμβουλίων και Ετήσια Εκλογική Συνέλευση ΑΣΔΥΚ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔΥΚ), καλούν τους συναδέλφους και συναδέλφισσες, μέλη της Οργάνωσης, οι οποίοι συμμετέχουν στα Τμηματικά Κλαδικά Συμβούλια, όπως δρομολογήσουν το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από το τέλος Σεπτεμβρίου 2021, τις διαδικασίες εκλογής των νέων Κλαδικών Συμβουλίων που θα τους εκπροσωπούν τα μέλη τους για τα επόμενα τρία χρόνια. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να διοργανώσουν εκλογικές διαδικασίες στις οποίες θα κληθούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της ΑΣΔΥΚ στο συγκεκριμένο Τμήμα.

Οι εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης των Κλαδικών Συμβουλίων θα πρέπει να προηγηθούν των εργασιών της Ετήσιας Γενικής και Εκλογικής Συνέλευσης της ΑΣΔΥΚ, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου. Η Εκλογική Συνέλευση θα αναδείξει τη νέα ηγεσία της ΑΣΔΥΚ.

Η εκλογική συνέλευση κάθε Κλαδικού Συμβουλίου αποτελεί σημαντική και ουσιαστική καταστατική υποχρέωση καθώς, η νέα ηγεσία της ΑΣΔΥΚ σε διαβούλευση με τους εκλελεγμένους αντιπροσώπους των μελών στα Τμήματα, θα καθορίσουν και θα προωθήσουν τα ζητήματα που απασχολούν τους κρατικούς υπαλλήλους. Η Δημόσια Υπηρεσία και ευρύτερα ο κρατικός τομέας βρίσκονται ενώπιον πολλών σοβαρών προκλήσεων, η αντιμετώπιση των οποίων απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση στις γραμμές της ΑΣΔΥΚ.

Καταληκτικά, υπενθυμίζεται ότι, η έδρα της Οργάνωσης, από την 1η Σεπτεμβρίου 2021, έχει μεταφερθεί και συστεγάζεται με την ΠΟΑΣΟ σε γραφεία επί της λεωφόρου Αθαλάσσης 168, MINOS COURT, γραφείο 401, 2025, Στρόβολος. Το τηλέφωνο επικοινωνίας παραμένει ως είχε, 22311724 και το φαξ 22311731.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

8 Σεπτεμβρίου, 2021