Ενημέρωση Συμβασιούχων Ειδικών Αστυνομικών – ΣΕΑ για την πρόταση ΑΣΔΥΚ – ΚΑΣ ΑΣΔΥΚ

Ανοικτή Πρόσκληση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔΥΚ) και ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος ΑΣΔΥΚ, σας απευθύνουν πρόσκληση σε συνάντηση, με θέμα την ενημέρωση επί της πρότασής μας που στοχεύει να δημιουργήσει προοπτική για επαγγελματική αποκατάσταση της ομάδας των Συμβασιούχων Ειδικών Αστυνομικών. Βασικός γνώμονας της πρότασης είναι η αναβάθμιση των Ειδικών Συμβασιούχων Αστυνομικών σε Ειδικούς Αστυνομικούς.

Πιο συγκεκριμένα, θεωρούμε ότι, μετά και την πρόσφατη απόφαση της Κυβέρνησης, για αναβάθμιση του εργασιακού και μισθολογικού καθεστώς των ΣΥΟΠ, επιβάλλεται όπως το αίτημα της ΑΣΔΥΚ και του ΚΑΣ ΑΣΔΥΚ, για αναβάθμιση των συναδέλφων ΣΕΑ, τύχει της ταχείας εξέτασης από την Κυβέρνηση.

Η συνάντηση ορίστηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 στις 14.00 και θα πραγματοποιεί στο Γραφείο της Συντεχνίας, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Αθαλάσσης 168, πολυκατοικία Minos Court, Γραφείο 401.

Παράκληση όσοι θα συμμετάσχουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στους Πρόεδρο ή Γραμματέα του ΚΑΣ, Λ. Χρίστου και Χ. Παπαχαραλάμπους, αντίστοιχα, στα τηλέφωνα, 99565663 και 99942203 ή και στο 22311724.

Εκ του ΔΣ της ΑΣΔΥΚ και του ΚΑΣ – ΑΣΔΥΚ

15 Μαΐου 2024