ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΑΜΠΡΟΥ

14/06/2021

Κύριες/οι,

Απευθύνομαι σε σας ζητώντας την βοήθεια σας για ένα Ιερό Σκοπό. Διεξάγω έρανο, ο οποίος είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Εσωτερικών προς όφελος του Απόστολου Λάμπρου που παλεύει με τον καρκίνο τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Απόστολος είναι αδελφός της Ε/Α 5843 Αντωνίας Λάμπρου που εργάζεται στον Ειδικό Ουλαμό Φρουρών στην Α.Δ.Ε. Λευκωσίας. Η Αντωνία είναι συμβατός δότης με τον αδερφό της και θα μεταβεί στην Γερμανία μαζί του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ο Απόστολος σε ηλικία 35 ετών διαγνώστηκε τον Απρίλιο του 2019 με λέμφωμα Hodgkin’s, έχει υποβληθεί σε πολλές χημειοθεραπείες και μια αυτόλογη μεταμόσχευση μυελού των οστών η οποία απέτυχε. Σύντομα θα μεταβεί στο εξωτερικό για δεύτερη μεταμόσχευση μυελού των οστών από δότη. Στην ατυχία του στάθηκε τυχερός αφού η αδελφή του είναι συμβατή δότης 100%.

Το Υπουργείο Υγείας θα καλύψει μόνο τα ιατρικά έξοδα και το κόστος της παραμονής του εντός του νοσοκομείου. Όμως μετά την επέμβαση και σύντομο χρόνο παραμονής στο νοσοκομείο θα πρέπει να παραμείνει στην χώρα που θα γίνει η επέμβαση για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι και 6 μήνες, με δικά του έξοδα για τα τυγχάνει της αναγκαίας ιατρικής παρακολούθησης.

Λόγω της δύσκολης οικονομικής του κατάστασης αφού δεν έχει εισοδήματα, ζητάμε την οικονομική σας στήριξη για να μπορέσει με αξιοπρέπεια να επιστρέψει στο σπίτι του νικητής.

Σας επισυνάπτω την άδεια εράνου όπου εξασφάλισα από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ευελπιστώ στην θετική σας ανταπόκριση.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ειρήνη Ευσταθίου

Φίλη της οικογένειας και κατά νόμο υπεύθυνη για τον έρανο.

Αρ.: Φ.Π. 15/2021

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: EFSTATHIOU IRENE FUNDRAISER FOR LAMPROU APOSTOLOS 15/2021

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 357035390524

IBAN: CY95 0020 0195 0000 3570 3539 0524

SWIFT: BCYPCY2N

Πιστοποιητικό IBAN

Άδεια Διενέργειας Εράνου