Η ΑΣΔΥΚ συγχαίρει τον βραβευθέντα Μάριο Κουλούμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔΥΚ), συγχαίρει θερμά το μέλος της και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου – ΟΣΑΚ, Μάριο Κουλούμα, για τη βράβευσή του από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση Πολιτεία. Συγκεκριμένα, η Οργάνωση Πολιτεία απένειμε στον Μάριο Κουλούμα, το Βραβείο Δημοκρατίας 2022, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δημοκρατίας, που τιμάται στις 15 Σεπτεμβρίου, με απόφαση του ΟΗΕ.

Το σκεπτικό της επιλογής του κ. Κουλούμα εστιάζεται «στη διαχρονική συμβολή του στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών, στην καθιέρωση και αναγνώριση των οργανωμένων φορέων τους και ειδικότερα, στην προώθηση και στήριξη της μεγάλης δημοκρατικής μεταρρύθμισης του Γενικού Σχεδίου Υγείας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΣΔΥΚ δηλώνει ότι, η βράβευση του Μάριου Κουλούμα, αποτελεί αναγνώριση της ένθερμης αφοσίωσης που επιδεικνύει εδώ και χρόνια και των άοκνων προσπαθειών του για την εδραίωση ενός ισχυρού ΓεΣΥ και της υπεράσπισής του από τους πολέμιους του. Ο κ. Κουλούμας εργάστηκε και εργάζεται με αποφασιστικότητα προς όφελος των πασχόντων, προς διασφάλιση του δικαιώματός τους για πρόσβαση σε επαρκείς και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Ο κ. Κουλούμας επέδειξε υψηλό αίσθημα ευθύνης και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο προς υπεράσπιση αυτής της σημαντικότατης κοινωνικής προσφοράς του ΓεΣΥ.

Το ΔΣ της ΑΣΔΥΚ εύχεται καλή συνέχεια στο έργο του.

16 Σεπτεμβρίου, 2022