Μεταφορά της έδρας της ΑΣΔΥΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου – ΑΣΔΥΚ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταφορά της έδρας της Οργάνωσης. Η νέα στέγη της Συντεχνίας θα βρίσκεται επί της λεωφόρου Αθαλάσσης 168, MINOS COURT, Γραφείο 401, 2025 Στρόβολος.

Το Γραφείο της Οργάνωσης θα συστεγάζεται με την Παγκύπρια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, της οποίας η ΑΣΔΥΚ είναι ιδρυτικό μέλος.

Το τηλέφωνο της Συντεχνίας παραμένει ως έχει δηλαδή, 22311724 και το φαξ 22311731. Ενδέχεται για μερικές ημέρες στο Γραφείο να μην διαθέτουμε υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας, καθώς η Cyta  θα διεκπεραιώνει τη μεταφορά αυτής. Οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο, Γραμματέα και Αντιπρόεδρο, στα κινητά τηλέφωνά τους ως εξής: Γιώργος Χωραττάς, 99446005, Κώστας Ιωάννου, 99487314 και Χριστόδουλος Αποστολίδης, 99606200, αντίστοιχα.

Ως έχει παραμένει και η ηλεκτρονική διεύθυνση δηλαδή, [email protected] και [email protected] .

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους συναδέλφους να πυκνώσουν τις γραμμές της Οργάνωσης, ενώπιον των κρατικών εργαζομένων θα τεθούν μεγάλα ζητήματα, η αντιμετώπιση των οποίων απαιτεί οργάνωση και συσπείρωση.

Καταληκτικά υπενθυμίζει ότι εντός του φθινοπώρου θα πρέπει να συνέλθουν οι Κλαδικές Επιτροπές για την εκλογή νέων αξιωματούχων, ενόψει και της εκλογικής συνέλευσης για την εκλογή νέου ΔΣ, που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

26 Αυγούστου 2021