Νέα πλατφόρμα «Tax For All»

Το Κλαδικό Συμβούλιο Υπαλλήλων του Τμήματος Φορολογίας (ΑΣΔΥΚ), χαιρετίζει την πολύμηνη προσπάθεια της ομάδας των λειτουργών του Τμήματος, η οποία αποτελείται από τους εκπαιδευτές, τους διαχειριστές έργου και τους καταρτισμένους λειτουργούς σε ζητήματα τεχνογνωσίας, ούτως ώστε να καταστεί η νέα πλατφόρμα «Tax For All», μια σύγχρονη λειτουργική και ομοιόμορφη εφαρμογή, για όλα τα επαρχιακά γραφεία.

Χαιρετίζουμε επίσης, την εκπαίδευση όλων των λειτουργών Παγκύπρια, για τη νέα πλατφόρμα. Μια πλατφόρμα η οποία θα οδηγήσει σύντομα, στη μείωση της γραφειοκρατίας και στη βελτιωμένη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων, σε ό,τι αφορά την παροχή των ηλεκτρονικών υπηρεσιών τους.

Το «Tax For All», θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις και θα αντικαταστήσει το Taxisnet. Στην παρούσα φάση, η επικαιροποίηση των στοιχείων, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) των φορολογουμένων επιβάλλεται από τους ιδίους, καθώς η ορθότητά των e-mails, αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για την επικοινωνία μεταξύ του Τμήματος και των φορολογουμένων.

Να αναφέρουμε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια, το Τμήμα Φορολογίας,  παρόλα τα εμπόδια που αντιμετώπισε, είτε λόγω των μνημονίων, είτε λόγω των μειωμένων προϋπολογισμών, εντούτοις, φρόντισε να μελετήσει και να ετοιμάσει τη νέα πλατφόρμα «Tax For All»,  με επιμονή και υπομονή, με αποτέλεσμα, να βλέπουμε, σήμερα στην πράξη, τα σημαντικά οφέλη, που βγαίνουν από την όλη προσπάθεια των τελευταίων χρόνων.

Εκ μέρους του Κλαδικού Συμβουλίου Υπαλλήλων

του Τμήματος Φορολογίας της ΑΣΔΥΚ

9 Μαρτίου 2023