Προσφορά American College

Το American College προσφέρει έκπτωση 30% στα δίδακτρα με επιπλέον υποτροφία 5% για πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες. Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη και οικογένειες μελών της Συντεχνίας μας για ένα από τα παρακάτω αξιολογημένα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (δίπλωμα-Πτυχίο): Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Λειτουργός Λογιστηρίου, Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών, Γραμματειακά, Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων, Μαγειρικές Τέχνες και πληροφορική. Η έκπτωση ισχύει για όλα τα έτη σπουδών. Τα προγράμματα είναι αξιολογημένα, ισότιμα πανεπιστημιακού τίτλου και αναγνωρίζονται για προαγωγή στο δημόσιο τομέα.

Η ίδια έκπτωση ισχύει και για το αξιολογημένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων με 4 διαφορετικές ειδικότητες το οποίο κοστίζει μόνο 4500€ (8 μαθήματα και πτυχιακή). Τα προγράμματα είναι δομημένα έτσι ώστε να παρέχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία.

Η προσφορά ισχύει για εγγραφές στο εαρινό τετράμηνο 2023, το οποίο ξεκινά αρχές Φεβρουαρίου. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία εισδοχής, τα δίδακτρα, τους όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 22368013 ή στο [email protected], η επισκεφθείτε τη σελίδα του Κολεγίου www.ac.ac.cy

Η προσφορά ισχύει μόνο με την επίδειξη βεβαίωσης εγγραφής την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία της Συντεχνίας μας.

Δείτε εδώ σχετικό πληροφοριακό υλικό.