Συλλυπητήρια ΑΣΔΥΚ για την απώλεια της Ζέτας Αιμιλιανίδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου (ΑΣΔΥΚ), εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου, και απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια στους οικείους της.

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου στη μακρά σταδιοδρομία της στο Δημόσιο έδωσε το στίγμα του έντιμου, του ευσυνείδητου, του έμπειρου και αποτελεσματικού Προϊστάμενου. Άνθρωπος με γνώση και άποψη για όλα τα ζητήματα του Υπουργείου Εργασίας τόλμησε και έλαβε μεγάλες αποφάσεις για σημαντικά θέματα.

Η Ζέτα Αιμιλιανίδου αφήνει μεγάλο κενό, σε μια σημαντική περίοδο που είχε τροχιοδρομήσει την προώθηση καίριας σημασίας ζητημάτων που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις και στην περαιτέρω κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στη χώρα μας. Το καλύτερο μνημόσυνο για την Ζέτα Αιμιλιανίδου θα είναι η προώθηση αυτών των ήδη δρομολογημένων πολιτικών τα οποία αποτελούν προϊόντα του κοινωνικού διαλόγου.

Καταληκτικά, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΣΔΥΚ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και εύχεται υπομονή και δύναμη σε αυτή την οδυνηρή στιγμή της απώλειας της αγαπημένης τους.

Διοικητικό Συμβούλιο ΑΣΔΥΚ

7 Ιουνίου, 2022