Ταχύτερη πληρωμή υπερωριών στην Αστυνομία

Με δύο ακόμη μέλη της Αστυνομίας θα στελεχωθεί το Λογιστήριο της Αστυνομίας Κύπρου, προκειμένου με ταχύτερο ρυθμό να γίνεται η πληρωμή των υπερωριών προς τους συνάδελφους/φισσες μέλη της Αστυνομίας.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος, της Ανεξάρτητης Συντεχνίας Δημοσίων Υπαλλήλων Κύπρου – ΚΑΣ ΑΣΔΥΚ, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, διαπιστώνοντας την καθυστέρηση που παρατηρείται στην καταβολή των υπερωριών, αποφάσισε τη μετάθεση δύο μελών της Αστυνομίας προς ενίσχυση της δομής του Λογιστηρίου, ώστε σταδιακά να εκλείψει η όποια καθυστέρηση παρατηρείται σήμερα.

Όπως επίσης, πληροφορείται ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος, η διευθέτηση αυτή είναι προσωρινή, μέχρι την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του σύγχρονου ηλεκτρονικού συστήματος πληρωμής μισθών, διαδικασία που ήδη τρέχει.

Ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος εκφράζει ικανοποίηση για την απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας, καθώς η καθυστέρηση της καταβολής των υπερωριών αποτελεί ένα ζήτημα που απασχολεί την πλειοψηφία των μελών της Αστυνομίας, γι’ αυτό και ο ΚΑΣ είχε προβεί σε γραπτά διαβήματα προς την ηγεσία του Σώματος αναζητώντας λύση του προβλήματος.

Εκ του Προεδρείου του ΚΑΣ

2 Ιουλίου,2021